Aanbieding: 3x delicious. + delicious.agenda 2024, samen voor € 20,- i.p.v. € 42,99

Word nu abonnee van hét NR.1 foodmagazine en krijg de delicious.agenda 2024 (t.w.v. € 15,99) cadeau! De delicious.agenda heeft een handige ringband, veel schrijfruimte & maar liefst 33 onweerstaanbare recepten. Plus veel inspirerende en slimme tips & tricks uit onze delicious.keuken. Kortom: de perfecte agenda voor elke kookliefhebber & delicious.fan! Met deze aanbieding profiteer je van 53% korting!

DELC agendawerf 1


Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
Abonnees van delicious. ontvangen per e-mail en telefoon nieuws, scherpe aanbiedingen en relevante informatie. Dit is te wijzigen bij de voorkeuren.
Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Na de actieperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand. De delicious. special editions zijn onderdeel van je abonnement en worden tegelijkertijd verzonden met de reguliere uitgave van delicious. Afhankelijk van de ingangsdatum van je abonnement, kan de inhoud van het abonnement en het aantal leveringen aan huis variëren.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wil je dit abonnement buiten Nederland afsluiten? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)20 894 7552 of klantenservice@deliciousmagazine.nl.